Menu

Carnaval 2015

12 februari 2015 - Optredens/concerten
Carnaval 2015

Het carnavalsweekend staat voor de deur. Carnavalsvereniging de Vossenjagers uit Azewijn organiseert zaterdag 14 februari de jaarlijkse carnavalsoptocht. Om 14.11 start de optocht in de Brummelhof, daarna zal de route zich volgen naar de Op den dam – Uiverstraat – Aswinstraat – Pastoor Meursstraat – Laakweg – Marssestraat – Leppestraat – einde route (verzamelen in het Aschwinhuus ). Natuurlijk zal de fanfare meelopen in deze optocht. Het belooft weer een fantastische optocht te worden.

Zondag 15 februari is om 10.00 uur de Carnavalsmis in de Matheus kerk in Azewijn. Deze viering wordt muzikaal begeleid door de gezamenlijke koren en de fanfare. Ook deze carnavalsviering mag u niet missen.

Voor meer informatie kijk op www.vossenjagers.nl