NIEUWS & PERS

The best of Taptoe Azewijn 2021

Afgelopen jaar viel de Taptoe letterlijk in het water. Voor de zekerheid hebben we dit jaar extra mooi weer besteld en is een gedeelte van het terrein overdekt. Verder zullen de leukste nummers van de afgelopen 11 jaar voorbij komen onder de noemer “The best of”. De taptoe wordt uitgevoerd door Fanfare st. Joseph, Dweilorkest Azum’s Aosum, Popkoor U-nique, Schutterij Wilhelmina en diverse gast muzikanten.

De locatie van de Taptoe zal zijn het Pastoor van Halplein. Hier zullen voldoende stoelen worden klaargezet zodat u kunt genieten van een mooi concert, terwijl u een kop koffie of een ander drankje kunt nuttigen. Na afloop van de Taptoe kunt u nog een uurtje blijven “hangen aan de bar” om na te praten. Munten van de schutterij zijn NIET geldig. De aanvang van de Taptoe is 19.30 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.

Omdat op het terrein de 1,5m niet van kracht is, wordt er bij de ingang gecontroleerd op het Coronabewijs kaart (Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test, oftewel de QR-Code uit de Coronacheck-app, dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.) i.c.m. met je identificatie bewijs. Bij binnenkomst willen we u ook vragen een briefje in te leveren met je naam ( namen ), zodat we weten wie er geweest is, dit in verband met de verplichte registratie.

Heeft u nog vragen, kijk op www.fanfare-azewijn.nl of stuur een mailtje naar taptoe@fanfare-azewijn.nl